GLAZENWASSERIJ

Schone ramen ondersteunen de verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand en is aangenaam voor de kantoormedewerkers. Als u uw ramen door de deskundige glazenwassers van Briljant laat doen, bent u zeker van een glanzend resultaat, en u weet dat uw ramen worden gewassen op het moment en de manier die u het beste uitkomt.
Dankzij toepassing van natuurkundige processen lost het water alle mogelijke vervuilingen van de ramen op en laat het een streeploos oppervlak achter. U heeft minder last van herbevuiling. We wassen ramen 100% milieuvriendelijk, omdat we geen chemicaliën gebruiken.

HANDMATIG GLAZENWASSEN

Voor zover de Arboregels het toelaten, wassen wij uw ramen met de hand. Waar de Arboregels het handmatig wassen van de ramen niet toelaten, bieden wij u twee alternatieven: telescoop-glasbewassing of het inzetten van een hoogwerker.

TELESCOOP-GLASBEWASSING

Bij veel gebouwen kunnen de glazenwassers bepaalde ruiten moeilijk bereiken. Ramen op de derde verdieping bijvoorbeeld. Veel bedrijven voor glasbewassing zullen in dat geval standaard een hoogwerker laten komen, of met hoge ladders werken. Briljant beschikt over een flexibel en professioneel alternatief: telescoop-glasbewassing.

Met deze nieuwe, slimme techniek komen we snel en gemakkelijk op bijna alle plekken. Alle gladde oppervlakken tot 15 meter hoogte kunnen onze glazenwassers moeiteloos wassen. Ook de derde en vierde etage dus, gewoon vanaf de grond. We maken namelijk gebruik van een lichtgewicht telescoopsteel en een slang die we aansluiten op een aanhanger.
Met deze techniek zijn we sneller (en goedkoper) klaar. Want we hoeven niet te sjouwen met ladders, en al helemaal geen hoogwerker te verplaatsen.

VOORDELEN TELESCOPISCHE GLASBEWASSING

  • Tot 15 meter hoogte werken mogelijk (4 etages)
  • Perfect voor glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen
  • Sneller klaar (2 tot 4 keer zo snel)
  • Elke gewenste plek gemakkelijk bereikbaar, zonder zware en dure hulpmiddelen
  • Beter resultaat
  • Milieuvriendelijk

Heeft u te maken met hoge of moeilijk bereikbare ramen? We bewijzen u graag dat ze wél snel en goed gewassen kunnen worden. Als u op het informatieformulier uw gegevens achterlaat, dan nemen we contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

RAMENWASSEN MET HOOGWERKER

Als u wilt, kunt u toch kiezen voor het gebruik van een hoogwerker. Deze bereikt bovendien ramen boven de vierde etage. Hierbij worden de ramen nog steeds handmatig gewassen, en kunt u rekenen op een streeploos en glanzend resultaat.

Neem voor meer informatie over glazenwassen contact met ons op, of vul het informatieformulier in.